"recensies en reviews geven mij de bevestiging dat ik goed bezig ben en u het vertrouwen dat u aan het juiste adres bent"

Uw aankoopmakelaar

Julia van Damme

Ik had Johan gevraagd als aankoopmakelaar. Eerder had ik met hem contact gehad als verkoopmakelaar van een woning waarvoor ik belangstelling had en hij maakte op mij een betrouwbare en integere indruk, ook door zijn persoonlijke manier van contact onderhouden; dit in tegenstelling tot alle andere makelaars die ik het afgelopen jaar heb meegemaakt! Hij denkt met je mee en heeft snel door welk type woning wel of niet geschikt of wenselijk voor je is. Altijd tips en ideeën, enthousiasme en vriendelijkheid. En beslist niet iemand die je koste wat het kost een woning wil aanpraten. Al met al kan ik beamen wat er op zijn website staat: deskundig en integer. Ik kan Johan van JFCvastgoed dan ook iedereen aanraden en zal hem, als ik weer zover ben dat ik verder wil zoeken, ook zeker weer als aankoopmakelaar meevragen! VIJF sterren dus.

Uw verhuurmakelaar

gratis waarde bepaling van uw woning

Frans Buijsrogge

Wij hebben een huisje dat we al een paar jaar zelf verhuren. Afgelopen december kwam het leeg te staan en omdat we zelf te druk waren hebben we Johan van JFCvastgoed ingezet. Binnen 9 dagen was de woning geïnventariseerd, een advertentie opgesteld, de bezichitingen gedaan, het contract opgesteld én de woning verhuurd! Johan was daarbij altijd bereikbaar en punctueel. Wij vinden hem helder, oprecht en integer zeker ook voor de kandidaat huurders. Dit is een makelaar die ik van harte durf aan te bevelen!