makelaardij JFC vastgoed

Laag tarief en hoge deskundigheid

Ook 's avonds en in het weekend

Gratis waardebepaling

Uw makelaar in midden Zeeland

JFC vastgoed is een hedendaagse makelaar die er bewust voor kiest om klein te blijven.

Op die manier heeft u steevast de volle aandacht. Met een kantoor aan huis de kosten laag en kan ik een laag tarief hanteren. Daarnaast ken ik geen kantoortijden en ben ik ook 's avonds en in het weekend beschikbaar, zowel voor de verkoper als voor de koper.  Samen spannen we ons in voor uw doel want uw woning verkopen is teamwork.
Met mijn aanpak wil ik de beste en goedkoopste makelaar zijn voor Goes, Kapelle, Middelburg, Vlissingen, voor heel Beveland en Walcheren.


Vrije makelaar

gratis waarde bepaling

JFC vastgoed sluit zich bewust niet aan bij beroepsverenigingen als de NVM.  Terwijl voorwaarden en garanties wel in overeenstemming zijn met de NVM geeft niet gebonden zijn de mogelijkheid om meer maatwerk te leveren en de kosten laag te houden. De kwaliteit van een makelaar meet je niet af aan zijn lidmaatschappen.

Uw verkoopmakelaar

JFC vastgoed is dé makelaar als het gaat om de verkoop van uw woning. 

Met veel deskundigheid wordt uw woning in de etalage gezet zodat u de optimale opbrengst genereert.

Maar eerst wordt in overleg bepaald wat de te voeren strategie gaat zijn en welk marketingpakket daar bij hoort. Het gaat er tenstlotte om wat u wilt bereiken. 

U wordt in het hele proces begeleidt; tot en met de notaris en tot alles is afgewikkeld.

Uw verhuurmakelaar

JFC vastgoed is ook dé makelaar als het gaat om de verhuur van uw object. Ook hier geldt dat de strategie en marketing in gezamelijk overleg worden vastgesteld.  Zodat u krijgt wat u verwacht

Uw aankoopmakelaar

JFC vastgoed is dé makelaar als u deskundigheid wilt inhuren voor de aankoop van uw nieuwe woning. Samen bekijken we of de beoogde woning wel echt aan uw eisen en wensen voldoet. En of de vraagprijs realistisch is. Samen bepalen we de strategie voor de onderhandelingen en afstemmen wie wat doet. 

Zo koopt u met een gerust hart uw droomhuis.