De beste makelaar voor Vlissingen, Oost-Souburg, Middelburg en Goes

JFCvastgoed is een hedendaagse makelaar die er bewust voor kiest om klein te blijven.

Op die manier heeft u steevast de volle aandacht. Daarbij hanteren we geen kantoortijden en zijn we ook 's avonds en in het weekend beschikbaar, zowel voor de verkoper als voor de koper.  Samen spannen we ons in voor uw doel want uw woning verkopen is teamwork.
Met deze aanpak willen we de beste makelaar zijn voor Vlissingen, Oost-Souburg, Middelburg, Goes; voor heel Beveland en Walcheren.


Vrije makelaar

JFCvastgoed sluit zich bewust niet aan bij beroepsverenigingen als de NVM.  Terwijl voorwaarden en garanties wel in overeenstemming zijn met de NVM biedt een ongebonden makelaar mogelijkheden om meer maatwerk te leveren en de kosten laag te houden. De kwaliteit van een makelaar meet je niet af aan zijn lidmaatschappen.

Uw verkoopmakelaar

JFCvastgoed is de beste makelaar als het gaat om de verkoop van uw woning. 

Met veel deskundigheid wordt uw woning in de etalage gezet zodat u de optimale opbrengst genereert.

Maar eerst wordt in overleg bepaald wat de te voeren strategie gaat zijn en welk marketingpakket daar bij hoort. Het gaat er tenstlotte om wat u wilt bereiken. 

U wordt in het hele proces begeleidt; tot en met de notaris en tot alles is afgewikkeld.

gratis waarde bepaling van uw woning

Uw verhuurmakelaar

JFCvastgoed is ook dé makelaar als het gaat om de verhuur van uw object. Ook hier geldt dat de strategie en marketing in gezamelijk overleg worden vastgesteld.  Zo vindt u de huurder die bij u past zodat u krijgt wat u verwacht

Uw aankoopmakelaar

JFCvastgoed is ook dé makelaar als u begeleding wenst bij de aankoop van uw nieuwe woning. Samen bekijken we of de beoogde woning wel echt aan uw eisen en wensen voldoet. En of de vraagprijs realistisch is. Samen bepalen we de strategie voor de onderhandelingen en stemmen we af wie wat doet. 

Zo koopt u met een gerust hart uw droomhuis.